A CRM, amivel könnyedén fellendíted vállalkozásod.

Egyszerű és kiforrott ügyfél-, folyamat- és feladatkezelő rendszer. Beállítása és használata is intuitív, így könnyedén alakíthatod a mindenkori igényeitekhez.

Online szoftverbemutató
Próbáld ki most, ingyenesen!

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya.
Több, mint 100 000 cég használja.

175

országban

100 000+

ügyfél

900+

alkalmazott

Regisztrálj be itt és már használhatod is!
Korlátlan hozzáférést kapsz 30 napig, nem szükséges bankkártya sem.
Foglald le időpontodat! 
Ingyenes, online konzultáció,
szoftverbemutató.

vagy

Tovább a funkciókhoz

A legjobb CRM szoftver, amit nevetségesen könnyű használni.

Forrás: SoftwareReviews.com Data Quadrant Awards 2019

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Pipedrive-ot választották a legjobb eladást generáló eszköznek az E-commerce Germany Awards 2023-as díjátadón. Emellett a Pipedrive a második helyet szerezte a Legjobb ügyfélkommunikációs eszköz kategóriában.

További információ

Hogy működik a Pipedrive CRM?

Kezd el használni 3 egyszerű lépéssel

1. Hozd létre a folyamatokat

Hozz létre például az értékesítési folyamatokat vagy használd a meglévő folyamat sablonokat. Add hozzá ajánlataidat, vagy importáld őket automatikusan egy táblázatból vagy CRM-ből.

2. Kövesd az előrehaladást

Kapj automatikus értesítéseket és emlékeztetőket, hogy az üzleteket minél hamarabb meg tudd kötni, a projekteket minél gyorsabban le tudd szállítani. Az értékesítési előrejelzések minden alkalommal frissülnek, amikor az ajánlatok előrébbhaladnak a folyamatban.

3. Automatizáld a céged növekedését

Tekintsd át az elemzéseket, és használd az AI technológiát az értékesítési lehetőségek azonosításához. Automatizáld a rutin feladatokat és az adminisztrációs munkát.

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya. Több, mint 100 000 cég használja.

vagy

"Nagyon jó a rendszer, mint értékesítői szoftver elengedhetetlen a sikerhez, mert a legtöbb üzlet az utánkövetés fázisban tud elcsúszni."

Török Dávid

CEO, ingatlanszakértő

TDG Ingatlan Iroda

www.torokdavid.hu

„A rendszer bevezetésével a tervezőasztalról végre a gyakorlatba is átkerültek a korábban modellezett vevőszerző automatizmusaink. Ráadásul már pontosan látjuk, hogy a potenciális ügyfeleink a vásárlói útvonal mely szakaszában járnak éppen, és hogyan terelhetjük tovább őket. Így gyakorlatilag automatizálni tudtuk az ügyfélszerzést és a kosárérték növelését is.


Pongor-Juhász Attila

CEO, bestseller könyvíró és üzleti mentor

Pongor Group

www.pongorkiado.hu

"Nem tudom, hogy tudtunk a Pipedrive előtt dolgozni. Működtünk. Nem is rosszul. Most már viszont látom, hogy nem hatékonyan."


Baranyi Csaba

CEO, Galamb Tailoring

www.galambszabosag.hu

Pipedrive CRM
funkciók és megoldások

Az első CRM rendszer, amelyet értékesítők terveztek nem csak értékesítőknek.

01

Minden információ egy helyen

Automatikus naplózott információk, ügyfélnyilvántartás. Új ügyfélszerzésnél és meglévő ügyfélkezelésnél egyaránt.

  • Minden e-mail automatikusan az ügyfél, ügy vagy projekt adatlapjára kerül, nem kell többet a levelek között bogarászni.
  • Kapsz értesítést, amint az ügyfél megnyitotta a leveledet. Használhatsz levélsablonokat és küldhetsz csoportos, illetve automatizált leveleket is.
  • Amint hív egy ügyfél, kiírja, hogy ki keresett, a megbeszélt időpontjaidat is látod a telefonodon, illetve küldhetsz naptárbejegyzést is az ügyfélnek egy találkozóról.
  • A rendszer megguglizza helyetted az ügyfélet és begyűjti a nyilvánosan elérhető információkat.
  • Naplózott ügyféltörténet többek között a feladatok és korábbi vásárlási információk tekintetében.


Szeretem ezt a videót👇, jól bemutatja a profi CRM lényegét.

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya.
Több, mint 100 000 cég használja.

02

Leadgenerálás

Az első kihívás mindig az, hogy legyen elég számú lead, amikor ez megvan, akkor a második kihívás, hogy minőségi lead-ek érkezzenek, a harmadik pedig, hogy az üzletek bekötése a lehető legrövidebb idő alatt és a legmagasabb kötési arány mellett valósuljon meg.

A Pipedrive a lead-ek osztályozása, deal-ek kezelése mellett a leadgenerálásban is támogat: Hírlevél küldés, chat bot és élő chat a honlapon, feliratkozó űrlapok generálása, időpontfoglaló rendszer, weboldal látogatói azonosítás...

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya.
Több, mint 100 000 cég használja.

03

Üzleti folyamatok és feladatkezelés

Ne csak elfoglalt légy, hanem hatékony is! A Pipedrive-ban a folyamatok kezelése áll a középpontban. Termék, szolgáltatás szinten látod a várható kötésértéket, leszállítás alatt lévő munkákat és azokat, amelyek el vannak hanyagolva. Egyéni és csoportos célokat állíthatsz fel, ellenőrizve és egyben fokozva ezzel a kollégák teljesítményét.

A folyamatok szakaszaihoz feladatokat tudunk rendelni, felelősökkel. Egymás utáni vagy párhuzamos munkavégzéssel. Az alábbi videóban a hatékony folyamatkezelésre találtok hasznos ötleteket és egyben megismeritek, hogy a Pipedrive hogyan járul hozzá mindehhez.

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya.
Több, mint 100 000 cég használja.

04

Dokumentum kitöltés és elektronikus aláírás

Az ajánlatoktól egészen a szerződésekig a Pipedrive automatikusan kitölti azokat. A munkafolyamatok automatizálásának köszönhetően akár ki is küldi őket. Ráadásul a szerződés aláírása elektronikusan, teljesen hivatalosan megvalósulhat, így lényegesen felgyorsul az ügyfélkezelés folyamata és hamarabb megvalósul a szerződéskötés, így lesz teljes üzleti szoftver.

05

Sales és marketing automatizálás

A Pipedrive megvalósítja a cég specifikus munkafolyamatok automatizálását, megszünteti a manuális, adminisztratív feladatokat. A teljes rendszer mögött ott áll a munkafolyamatokat automatizáló modul, ahol ki tudod választani az automatizmust kiváltó okot, meg tudod adni a pontos feltételeket, utána pedig beállíthatod, hogy milyen feladatot hajtson végre a rendszer. Leggyakrabban az egyedi igényekhez igazoddó automatikus feladatkiosztások és ügyfélrétesítések kerülnek így beállításra.

06

Real time riportok

Az összeállított egyedi dashboard-okat megoszthatod a tulajdonosokkal, vezetőtársakkal. Kollégáid pedig fejlődhetnek a CRM rendszer által előállított, saját munkájukat elemző insight kimutatások hatására. Itt megmutatom, hogyan.

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya.

350 kiépített integráció

Növeld a Pipedrive-ban rejlő lehetőségeket több száz kiépített adatkapcsolattal.

Pörgesd fel te is a céged!

A Pipedrive felhasználók átlagosan
28%-kal nagyobb arányban kötnek üzletet!

Share on LinkedInShare on Youtube

Pipedrive CRM önképzés

A Pipedrive a felhasználók szerint a legjobb CRM szoftver, amit ráadásul nevetségesen könnyű használni. A szoftver bevezetésében, fejlesztésében mi is szívesen támogatunk titeket, ugyanakkor adott a lehetőség, hogy saját magatok elkezdjétek használni a rendszert. Ebben segítünk titeket 6 éves tapasztalatunkkal, hivatalos magyarországi partnerként ingyenes videókkal, blog bejegyzésekkel.

Tréning videók

Ingyenes videók

Set-up, folyamat és feladatkezelés, leadgenerálás, osztályozás és még sok más témában készültünk nektek tréning videókkal. Amennyiben tetszenek, like-old őket és oszd meg őket!

Ötletek

A Pipedrive-ot használva újabb és újabb ötleteket, tippeket és munkamódszert kapsz. Ezen a fejlődési úton a havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkkel is támogatunk.

Nincs időd a CRM bevezetésére?

Bízd ránk!

Ha minden nap full elfoglalt vagy, akkor biztos, hogy nincs kapacitásod az ügyfélmenedzsment szoftver beüzemelésre. Tudjuk.

Én is tapasztaltam már: állandó kapkodás, elmaradó utánkövetések és emiatt alacsony hatékonyságú sales működés.

Innen tudunk szintet lépni - és ebben a Pipedrive lesz a segítségedre. A bevezetést követő első évben átlagosan 28 százalékkal nő a kötési arány. Ez a Pipedrive felhasználók tapasztalata arra, hogy mire képes ez a szoftver.  

Miért leszek hatékony segítség számodra?

  • 12 év sales vezetői, valamint 6 év projektmenedzseri tapasztalattal rendelkezem.
  • 2016 óta napi szinten használom a Pipedrive-ot.
  • 2022-től hivatalos Pipedrive tanácsadó partnerként növelem cégek értékesítési és leszállítási folyamatainak hatékonyságát.

A Pipedrive CRM rendszer bevezetése alatt téged, mint vezetőt támogatlak, építelek. Olyan eszközt adok a kezedbe, amellyel hatékonyan tudod irányítani a csapatodat.

Csősz András

CEO, Head of Sales, Pipedrive Partner Hungary

Sales and WorkFlow Kft.

100 000+ Pipedrive ügyfélből...

Modell & Hobby Kft.

400+ viszonteladó partner

"Jól alkalmazkodik a rendszer a kollégák pörgős mindennapjaihoz. A rendszer bevezetésével a belistázások folyamata, a viszonteladói hálózat részére a folyamatos projekt jellegű, ütemezett kiajánlások, illetve a partnerhálózat bővítése került a fókuszba. Mindez egy olyan feladatkezelő rendszerrel, amelyben egyszerűen tudják követni a területi értékesítők, valamint az ügyfélmenedzserek a mindennapi tennivalóikat. A rendszer bevezetése során nem csak a rendszer használatot, hanem annak adminisztrálását is megismertük, így gyorsan tudjuk igazítani azt a jövőbeni újabb igényeinkhez."

Őri Gergely, CEO

Modell & Hobby Kft., www.modellhobby.hu

Euroscale Group

Három országban 14 felhasználó

Az Euroscale Groupnál tartottunk sales CRM képzést. A magyar kollégák személyesen, a szlovák és román kollégák online vettek részt. A cél egy könnyen kezelhető feladatmenedzsment rendszer kialakítása volt az értékesítési és szállítási folyamatok hatékonyságának növelése érdekében. Emellett a rendszer élő ügyfélinformációkat biztosít a kollégák számára. A rendszerbevezetés során kialakítottuk a rendelkezésre álló ügyféladatokból a trigger-alapú, automatizált marketingkampányokat is.
Balázs Csaba kollégámmal együtt nagyon élvezzük a munkát az Euroscale csapatával, akik kreatív ötletekkel és jogos kifogásokkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a Pipedrive minél jobban segítse a mindennapi működésüket.

Referencia kontakt:

Fekete-Kovács Győző, ügyvezető igazgató,
Euroscale Zrt., w
ww.euroscale.hu

Galamb Tailoring

Heti 180+ új kapcsolat (automatizált leadgenerálás)

Shopify - Pipedrive integráció

30% forgási sebesség növekedés

"Nem tudom, hogy tudtunk a Pipedrive előtt dolgozni. Működtünk. Most már látom, hogy nem hatékonyan. A megszokás alapú munkavégzést felváltotta a tudatos, szervezett feladatellátás. Átláthatóvá vált a sales és a leszállítás folyamata egyaránt. Az apró részletektől egészen a teljes képig. A szervezettség a nyereségünket növelte, hiszen ugyanazt a bevételt alacsonyabb költség mellett, magasabb forgási sebességgel tudjuk leszállítani.
Másik oldalról a Pipedrive, mint sales szoftver automatizálta a lead generálást és egyben az új ügyfélszerzést forradalmasította cégünknél."

Baranyi Csaba, CEO at Galamb Tailoring - 100 years and 4 million stitches - www.galambszabosag.hu

Tanulj belőle te is! Töltsd le esettanulmányunkat.

Török Dávid Ingatlaniroda

6 felhasználó

25 automatizált munkafolyamat

0 ügyfélvesztés elfejtett utánkövetés miatt

"Nagyon jó a rendszer, mint értékesítői szoftver elengedhetetlen a sikerhez, mert a legtöbb üzlet az utánkövetés fázisban tud elcsúszni. Régóta a fejemben volt ennek a szoftvernek a létrehozása, csak nem találtam hozzá a megfelelő szakembert és eszközt.

Örülök Csősz András a közös munkának, maximálisan elégedett vagyok mindennel! (Ez nálam nagy szó.) :)"

Török Dávid, ingatlanszakértő

www.torokdavid.hu

ICT Európa Finance Zrt. 

Pipedrive bevezetés: 2016

2000+ eladott szolgáltatás

300+ új ügyfél (KKV)

"A cég saját vállalatirányítási rendszerének sales modulját váltottuk ki a Pipedrive-val. Szűkös volt a programozói kapacitás, a bővülő cégben pedig sales feladatok voltak bőven, folyamatosan sorban álltak a CRM fejlesztési ötletek. A Pipedrive végigkísérte és lekövette a cég növekedését, így hozzájárult, hogy mára Magyarország negyedik legnagyobb magyar tulajdonú könyvelőirodájává fejlődjünk."

Lovász György, vezérigazgató

ICT Európa Finance Zrt., www.icteuropa.hu

Big Dog Solar

24 felhasználó

40 %-os bevétel növekedés

"A Pipedrive (CRM software) volt a mérföldkő, mert lehetővé tette számunkra, hogy mindent kézben tartsunk a menedzsment szempontjából és nagyobb rálátása legyen a cégvezetésnek az értékesítési munkára, így jobban tervezhetjük a bevételeinket."

Mitch Workman, Digital Marketing Director,
Big Dog Solar, www.bigdogsolar.com

Jól vizsgázik a Pipedrive nagyobb létszámú értékesítési csapatoknál is!

A Pipedrive CRM kisvállalkozások és nagyvállalatok számára egyaránt hatékonyan alkalmazható. Olyan interaktív CRM-funkciókkal, mint az előrehaladáskövetés, az értékesítés automatizálás, a eredmény előrejelzés, a tevékenységalapú tervező, képessé tesszük értékesítési csapatát arra, hogy hatékonyabb legyen az ügyfélkapcsolatok terén. Egyaránt kiszolgálja a B2B és a B2C CRM igényeket. Olyan robosztus rendszerek, mint például a Salesforce vagy a Hubspot az általuk kínált mély funkcionalitással nyerik el a nagy és középvállalatok bizalmát. Kérdés, hogy szükség van-e ezekre a mélységekre. A Pipedrive az áttekinthetőségével, könnyű felhasználhatóságával és adminisztrálhatóságával nyeri el az ügyfelek bizalmát. Biztosítja azt, hogy a folyamatosan változó környezethez a rendszert egyszerűen lehessen bármikor átalakítani.

Hazai és nemzetközi bevezetéseket is egyaránt vállalunk.

Az általunk bevezetett rendszerekkel nem csupán a megfelelő informatikai megoldást szállítjuk le, hiszen 3-6 alkalmas képzéseink alatt a sales csapatot fejlesztjük, hatékonyságát növeljük.

Több vállalati ügyfél kétszámjegyű növekedést ér el az új ügyfelek számában, miközben a bevételek több mint 40%-kal ugranak meg.

Találkozz a kibővült csapatoddal!

Találkozzunk egy online meeting keretében, hogy megismerjük az elképzelésedet és beszéljünk a lehetőségekről! Elérhetőségeink:
+36 20 410 9225
info@salesandworkflow.hu

Címünk: Budapest One Irodaház
1112 Budapest, Balatoni út 2/a, B ép. 1. emelet