Nincs időd a CRM bevezetésére?

Bízd ránk!

Ha minden nap full elfoglalt vagy, akkor biztos, hogy nincs kapacitásod az ügyfélmenedzsment szoftver beüzemelésre. Tudjuk.

Én is tapasztaltam már: állandó kapkodás, elmaradó utánkövetések és emiatt alacsony hatékonyságú sales működés.

Innen tudunk szintet lépni és ebben én és a Pipedrive lesz a segítségedre.

Komplett bevezetéssel és tréninggel támogatom céged fejlődését.

A bevezetést követő első évben átlagosan 28 százalékkal nő a kötési arány. Ez a Pipedrive felhasználók tapasztalata arra, hogy mire képes ez a szoftver.  

Miért leszek hatékony segítség számodra?

  • 12 év sales vezetői, valamint 6 év projektmenedzseri tapasztalattal rendelkezem.
  • 2016 óta napi szinten használom a Pipedrive-ot.
  • 2022-től hivatalos Pipedrive tanácsadó partnerként növelem cégek értékesítési és leszállítási folyamatainak hatékonyságát.

A Pipedrive CRM rendszer bevezetése alatt téged, mint vezetőt támogatlak, építelek. Olyan eszközt adok a kezedbe, amellyel hatékonyan tudod irányítani a csapatodat.

Csősz András

CEO, Head of Sales, Pipedrive Partner Hungary

Sales and WorkFlow Kft.

Bevezetés és tréning szolgáltatások
Kapcsolatfelvétel

Pipedrive CRM önképzés

A Pipedrive a felhasználók szerint a legjobb CRM szoftver, amit ráadásul nevetségesen könnyű használni. A szoftver bevezetésében, fejlesztésében mi is szívesen támogatunk titeket, ugyanakkor adott a lehetőség, hogy elkezdjétek saját magatok használni a rendszert. Ebben segítünk titeket 6 éves tapasztalatunkkal, hivatalos magyarországi partnerként ingyenes videókkal, blog bejegyzésekkel.

Ingyenes videók

Set-up, folyamat és feladatkezelés, leadgenerálás, osztályozás és még sok más témában készültünk nektek tréning videókkal. Amennyiben tetszenek, like-old őket és oszd meg őket!

Tréning videók

Ötletek

A Pipedrive-ot használva újabb és újabb ötleteket, tippeket és munkamódszert kapsz. Ezen a fejlődési úton a havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkkel is támogatunk.

Pipedrive workshopok

Félnapos, személyes, kiscsoportos tréningek tartunk, ahol stratégiai kérdésektől egészen a megvalósításig támogatunk titeket. Az első workshop után már használjátok is a rendszert, a további tréningeken pedig elmélyíthetitek ismereteiteket.

Találkozz a kibővült csapatoddal!

Találkozzunk egy online meeting keretében, hogy megismerjük az elképzelésedet és beszéljünk a lehetőségekről! Elérhetőségeink:
+36 30 908 77 43
hello@salesandworkflow.hu

Címünk: Budapest One Irodaház
1112 Budapest, Balatoni út 2/a, B ép. 1. emelet