SALES ÉS MARKETING MŰHELY

Share on LinkedInShare on YoutubeShare on X (Twitter)

Pipedrive CRM önképzés

A Pipedrive a felhasználók szerint a legjobb CRM szoftver, amit ráadásul nevetségesen könnyű használni. A szoftver bevezetésében, fejlesztésében mi is szívesen támogatunk titeket, ugyanakkor adott a lehetőség, hogy elkezdjétek saját magatok használni a rendszert. Ebben segítünk titeket 6 éves tapasztalatunkkal, hivatalos magyarországi partnerként ingyenes videókkal, blog bejegyzésekkel.

Tréning videók

Ingyenes videók

Set-up, folyamat és feladatkezelés, leadgenerálás, osztályozás és még sok más témában készültünk nektek tréning videókkal. Amennyiben tetszenek, like-old őket és oszd meg őket!

Ötletek

A Pipedrive-ot használva újabb és újabb ötleteket, tippeket és munkamódszert kapsz. Ezen a fejlődési úton a havonta kiküldésre kerülő hírlevelünkkel is támogatunk.

További hasznos ötletek, tippek, tartalmak

Sales és Marketing

Press for champagne - Avagy hogyan építsd fel eredményesen az ügyfélérték piramist!

Amikor sales CRM rendszereket alakítunk ki, az első dolgunk, hogy tisztázzuk az ügyfélérték piramist. Ezt mutatjuk be nektek az alábbi videóban egy beszédes történettel.

Hogyan követheted nyomon kampányaidat a Google Analytics e-mail követésével?

Az e-mail marketing analitika helyes használata az, ami elválasztja a rendszeres e-mail marketingeseket a jó e-mail marketingesektől. Sokan nem is hallottak még a Google Analytics e-mail nyomon követéséről. Ezért gondoltuk, hogy ebben a cikkben bemutatjuk, hogy amellett, hogy Google Analytics egy hatékony weboldal-követő eszköz, kampánykövetésre is használható.

Tovább

Négy KPI a sikerhez!

Ezzel a négy mutatószámmal pontosan mérheted és követheted a sales teljesítményét! Ne maradj le az információról, ezeket a KPI-ket figyeld rendszeresen!

A tudatos lead-kezelés folyamatának kialakítása 3 lépésben!

Amennyiben tudatosan foglalkozol a bejövő érdeklődésekkel, nem fogod elfelejteni felvenni a kapcsolatot azzal az érdeklődővel, akivel létrejöhet az üzlet. Lesz időd megtenni mindezt, hiszen automatizáltad a folyamatokat, és nem a hideg érdeklődők vitték el az idődet.

Pipedrive tréningek, workshopok

Félnapos, személyes, kiscsoportos tréningek tartunk, ahol a stratégiai kérdésektől egészen a megvalósításig támogatunk titeket. Az első workshop után már használjátok is a rendszert, a további tréningeken pedig elmélyíthetitek ismereteiteket.

További hasznos ötletek, tippek, tartalmak

CRM - Ügyfélmenedzsment

Hogyan kezdődött?

"Korábban 10 évet dolgoztam head of sales pozícióban, illetve tanácsadóként B2B sales területen. Részt vettem Magyarország negyedik legnagyobb könyvelő és adótanácsadó cégének felépítésében. Nulláról kezdtük, szuper kollégákkal és magánszemély tulajdonosokkal. 2016 óta használom a Pipedrive-ot. A cég saját vállalatiránytási rendszerének sales modulját váltottuk ki vele."

Mi az a CRM? CRM útmutató

A CRM, azaz ügyfélkapcsolat menedzsment a vállalat stratégiája az ügyfelekkel és potenciális ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Célja az üzleti kapcsolat személyre szabása, legyen az B2B vagy B2C, abban a reményben, hogy ez a személyre szabás több üzletet eredményez.

Pipeline Sales Dashboard sablon: ingyenes letöltés és részletes útmutató

Egy tanulmányban a Vantage Point megállapította, hogy a válaszadók 56%-a rossznak vagy semlegesnek értékelte a pipeline-ok (értékesítési folyamatok) kezelésének hatékonyságát. Tekintettel arra, hogy a Vantage Point tanulmánya szerint a hatékony értékesítési pipeline menedzsment 15%-os bevételnövekedést eredményez, így kritikus fontosságú, hogy jól csináljuk.

A klasszikus táblázatkezelők használata kezdetben remek megoldás, de hosszú távon érdemes azt rendszerre cserélni.

Ingatlanértékesítési CRM, ingyenesen letölthető e-book

Az ingatlanszakemberek 26%-kal (Forrás: REAL Trends) termelékenyebbek egy ügyfélkapcsolat menedzsment szoftverrel, azaz CRM-el. Akár telek- vagy lakóingatlanokkal, akár kereskedelmi- vagy ipari ingatlanokkal dolgozol, a Pipedrive időt takarít meg és növeli a bevételt.

Hogyan segíthet a Pipedrive a startup vállalkozásodnak?
22 oldalas leadgenerálás e-book

Hogyan segíthet a Pipedrive a startup vállalkozásodnak?
A Pipedrive egy nagyszerű CRM a startupok számára is, amely segít abban, hogy ügyfeleket szerezz. Mivel a Pipedrive is egy startupként indult, így más startupokat szem előtt tartva építették, ezért rugalmas és eredményorientált. Töltsd le ingyenesen a Pipedrive 22 oldalas leadgenerálás e-book-ját! 

Hogyan szüntesd meg az e-mailek közötti bogarászást és közben növeld az ügyfélélményt?

60 % felett van azoknak az aránya, akik 25-nél több levelet kapnak egy nap és 35 % felett, akik 50-nél több bejövő levelet kezelnek egy nap.

 

 


Építsünk közösséget!

Minden hónapban újabb ötletek, tippek, tartalmak...

👉 Iratkozz fel te is hírlevelünkre, kövess minket a social médiában!

Feliratkozás

Találkozz a kibővült
csapatoddal!

Találkozzunk egy online meeting keretében, hogy megismerjük az elképzelésedet és beszéljünk a lehetőségekről! Elérhetőségeink:

+36 20 410 92 25

info@salesandworkflow.hu

Címünk: Budapest One Irodaház
1112 Budapest, Balatoni út 2/a, B ép. 1. emelet

Foglalj egy online időpontot!