Pipedrive CRM önképzés

Share on LinkedInShare on YoutubeShare on X (Twitter)

Pipedrive tréning videók I. rész

SET-UP 3 lépésben

Az alábbi videók végigvezetnek téged a Pipedrive alapvető beállításain, így a céges igényekhez, folyamatokhoz igazíthatod azt. 👉 Amennyiben még nem regisztráltál, akkor azt tedd meg most itt, kibővített ingyenes próbaidőszakot biztosítunk neked!

1. Céges és üzleti folyamatok beállítása

Ez a videó végigvezet téged a céges alap beállításokon. Többek között megmutatja, hogyan kell a rendszert az egyedi céges folyamatokhoz igazítani, hogy működik a felhasználó kezelés, miként lehet egyedi, cégre igazított adatmezőket létrehozni, hogy generáljon vállalkozásod számára többlet árbevételt, és hogyan szabadít fel kapacitást a Pipedrive, ami a felhasználók általi értékeléseken az első helyen végzett CRM rendszer.

2. Személyes és kényelmi beállítások, telefon, naptár és e-mail integráció

Miért érdemes az első lépések között átfutni a személyes beállításokat, elvégezni az e-mail, naptár és telefon integrációt? Azért, mert ha ezt a pár percet rászánod, akkor az összes többi modult könnyebben fogod tudni értelmezni. Itt láthatod, hogy kell az e-mail-t, naptárt és a kontakt adatokat szinkronizálni, és egyéb kényelmi beállításokat egyszerűen elvégezni. A rendszer így napi szinten órákat képes neked és kollégáidnak megtakarítani!

3. Leads és Leadbooster testreszabása

Megismerheted, hogy a Pipedrive miként generál lead-eket számodra, illetve a lead-ek kezelésére, minősítésére, osztályozására milyen megoldásokat alkalmaz.

Pipedrive workshopok

Félnapos, személyes, kiscsoportos tréningek tartunk, ahol a stratégiai kérdésektől egészen a megvalósításig támogatunk titeket. Az első workshop után már használjátok is a rendszert, a további tréningeken pedig elmélyíthetitek ismereteiteket.

Pipedrive tréning videók II. rész

Hogyan használd?

Pipeline és Forecast nézet

A Pipedrive középpontjában az értékesítési folyamatok kezelése, támogatása és követése áll, amelyet a Pipeline funkció biztosít. Itt megismerheted a Pipeline nézetet, illetve a Forecast funkciót, ami pedig az árbevétel előrejelzésre szolgál. Azt gondolom, a Pipeline funkciók egyedi megoldása az, amely a leghatározottabban hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók a bevezetést követő első évben átlagosan ‼️ 28%-kal nagyobb arányban kötnek üzleteket. Ismerd meg te is ezt a funkciót!

Activities nézet a mindennapokra

Egy CRM rendszer célja, hogy elkerüljük a halogatást, és a személyes hatékonyságot tudjuk növelni. A hatékony munkavégzés pedig a sales szakma tekintetében egy kimondottan fontos szempont, hiszen azon múlik, hogy hónap végén mennyit tud az ember hazavinni, hogy mennyire tudott hatékonyan dolgozni az elmúlt hónapban. Az Activities menüpont az, ahol a felhasználók a mindennapi munka során az idejük jelentős részét töltik. Nézd meg, hogy támogat titeket a Pipedrive a feladatkezelésben.

Élő riportok

A Pipedrive riport modulja is úgy készült el, mint az összes többi modul: NO-CODE technológia létrehozása volt a cél, tehát hogy egy riport lekéréséhez véletlenül se kelljen programozó. Ez sikerült is. Sőt, kontrolling előképzettség sem szükséges, hiszen teljesen intuitív a rendszer, folyamatosan vezet titeket. Vezetők és munkatársak kellenek, illetve részükről információ igény. Amint ez megvan, akkor a riportot ti is elő tudjátok állítani. Hogyan? Hamarosan megmutatom, addig is iratkozz fel YouTube csatornánkra, hogy értesülj az újabb videókról!

Pipedrive tréning videók III. rész

Középhaladó

Azt korábban megnéztük, hogy milyen egyszerűen tudsz felvinni cégeket, kontaktokat, deal-eket, lead-eket a Pipedrive-ba manuálisan. Azt is megnéztük, hogy lead-eket könnyen tud automatikusan érkeztetni a honlapokról a feliratkozó webform-ok, a Pipedrive chatbot, a livechat vagy akár a Messenger vagy whatsApp social médiába, honlapra beépülő modulja segítségével.

Most azt nézzük meg, hogyan tudsz feltölteni táblázatból céges és kontakt listákat, termék listákat, vagy csoportosan lead-eket, deal-eket.

Listák, lekérdezések

A Pipedrive az egyedi listák utáni igényeiteket azonnal, kimondottan intuitív módon, NO-CODE technikával ki tudja elégíteni, tehát nem kell programozó ahhoz, hogy az újabb lekérdezést beállítsa nektek. 

Legyen szó kontaktokról, cégekről, deal-ekről, projektekről vagy lead-ekről, a rendszerben egységes módon tudsz listákat, lekérdezéseket készíteni a szűrő menügomb segítségével. Ha lemented ezeket a lekérdezéseket, akkor úgy működnek, mint egy gomb: ha rákattintasz, kidobja az adott listát számodra.

Munkafolyamat automatizálás alapjai

Talán az egyik legizgalmasabb területhez értünk. Nem csak a cégvezetőket, de a kollégákat is érdekli ez a téma. Mind a feladatkezelés, mind az ügyfélkommunikáció automatizálása személyes és céges hatékonyságot növel. Nézzük meg, a Pipedrive milyen átlátható formában képes ezt a feladatot megugrani. A tapasztalat az, hogy az automatizálás a kollégák és az ügyfelek elégedettségi szintjét egyaránt növeli. Hamarosan jelentkezünk videóval ezzel kapcsolatban, addig is iratkozz fel a YouTube csatornánkra, hogy ne maradj le az elkészült videóról!

Nincs időd a CRM bevezetésére?

Bízd ránk!

Ha minden nap full elfoglalt vagy, akkor biztos, hogy nincs kapacitásod az ügyfélmenedzsment szoftver beüzemelésre. Tudjuk.

Én is tapasztaltam már: állandó kapkodás, elmaradó utánkövetések és emiatt alacsony hatékonyságú sales működés.

Innen tudunk szintet lépni és ebben én és a Pipedrive lesz a segítségedre.

Komplett bevezetéssel és tréninggel támogatom céged fejlődését.

A bevezetést követő első évben átlagosan 28 százalékkal nő a kötési arány. Ez a Pipedrive felhasználók tapasztalata arra, hogy mire képes ez a szoftver.  

Miért leszek hatékony segítség számodra?

  • 12 év sales vezetői, valamint 6 év projektmenedzseri tapasztalattal rendelkezem.
  • 2016 óta napi szinten használom a Pipedrive-ot.
  • 2022-től hivatalos Pipedrive tanácsadó partnerként növelem cégek értékesítési és leszállítási folyamatainak hatékonyságát.

A Pipedrive CRM rendszer bevezetése alatt téged, mint vezetőt támogatlak, építelek. Olyan eszközt adok a kezedbe, amellyel hatékonyan tudod irányítani a csapatodat.

Csősz András

CEO, Head of Sales, Pipedrive Partner Hungary

Sales and WorkFlow Kft.

Kapcsolatfelvétel


Építsünk közösséget!

Minden hónapban újabb ötletek, tippek, tartalmak...

👉 Iratkozz fel te is hírlevelünkre, kövess minket a social médiában!

Találkozz a kibővült
csapatoddal!

Találkozzunk egy online meeting keretében, hogy megismerjük az elképzelésedet és beszéljünk a lehetőségekről! Elérhetőségeink:

+36 20 410 92 25

info@salesandworkflow.hu

Címünk: Budapest One Irodaház
1112 Budapest, Balatoni út 2/a, B ép. 1. emelet

Foglalj egy online időpontot!