A CRM, amivel könnyedén fellendíted vállalkozásod.

Egyszerű és kiforrott ügyfél-, folyamat- és feladatkezelő rendszer. Beállítása és használata is intuitív, így könnyedén alakíthatod a mindenkori igényeitekhez.

Online szoftverbemutató
Próbáld ki most, ingyenesen!

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya.
Több, mint 100 000 cég használja.

175

országban

100 000+

ügyfél

850+

alkalmazott

Regisztrálj be itt és már használhatod is!

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya. Több, mint 100 000 cég használja.

A legjobb CRM szoftver, amit nevetségesen könnyű használni.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Pipedrive-ot választották a legjobb eladást generáló eszköznek az E-commerce Germany Awards 2023-as díjátadón. Emellett a Pipedrive a második helyet szerezte a Legjobb ügyfélkommunikációs eszköz kategóriában.

Forrás: E-commerce Germany Awards 2023

Hogy működik a Pipedrive CRM?

Kezd el használni 3 egyszerű lépéssel

AI támogatás

1. Hozd létre a folyamatokat

Hozz létre például az értékesítési folyamatokat vagy használd a meglévő folyamat sablonokat. Add hozzá ajánlataidat, vagy importáld őket automatikusan egy táblázatból vagy CRM-ből.

2. Kövesd az előrehaladást

Kapj automatikus értesítéseket és emlékeztetőket, hogy az üzleteket minél hamarabb meg tudd kötni, a projekteket minél gyorsabban le tudd szállítani. Az értékesítési előrejelzések minden alkalommal frissülnek, amikor az ajánlatok előrébbhaladnak a folyamatban.

3. Automatizáld a céged növekedését

Tekintsd át az elemzéseket, és használd az AI technológiát az értékesítési lehetőségek azonosításához. Automatizáld a rutin feladatokat és az adminisztrációs munkát.

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya. Több, mint 100 000 cég használja.

vagy

Nézd meg a funkciókat

100 000+ Pipedrive ügyfélből...

Modell & Hobby Kft.

400+ viszonteladó partnert kezel 6 felhasználó

"Jól alkalmazkodik a rendszer a kollégák pörgős mindennapjaihoz. A rendszer bevezetésével a belistázások folyamata, a viszonteladói hálózat részére a folyamatos projekt jellegű, ütemezett kiajánlások, illetve a partnerhálózat bővítése került a fókuszba. Mindez egy olyan feladatkezelő rendszerrel, amelyben egyszerűen tudják követni a területi értékesítők, valamint az ügyfélmenedzserek a mindennapi tennivalóikat. A rendszer bevezetése során nem csak a rendszer használatot, hanem annak adminisztrálását is megismertük, így gyorsan tudjuk igazítani azt a jövőbeni újabb igényeinkhez."

Őri Gergely, CEO

Modell & Hobby Kft., www.modellhobby.hu

Euroscale Group

Három országban 14 felhasználó

Az Euroscale Groupnál tartottunk sales CRM képzést. A magyar kollégák személyesen, a szlovák és román kollégák online vettek részt. A cél egy könnyen kezelhető feladatmenedzsment rendszer kialakítása volt az értékesítési és szállítási folyamatok hatékonyságának növelése érdekében. Emellett a rendszer élő ügyfélinformációkat biztosít a kollégák számára. A rendszerbevezetés során kialakítottuk a rendelkezésre álló ügyféladatokból a trigger-alapú, automatizált marketingkampányokat is.
Balázs Csaba kollégámmal együtt nagyon élvezzük a munkát az Euroscale csapatával, akik kreatív ötletekkel és jogos kifogásokkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a Pipedrive minél jobban segítse a mindennapi működésüket.

Referencia kontakt:

Fekete-Kovács Győző, ügyvezető igazgató,
Euroscale Zrt., w
ww.euroscale.hu

"Nagyon jó a rendszer, mint értékesítői szoftver elengedhetetlen a sikerhez, mert a legtöbb üzlet az utánkövetés fázisban tud elcsúszni."

Török Dávid

CEO, ingatlanszakértő

TDG Ingatlan Iroda

www.torokdavid.hu

„A rendszer bevezetésével a tervezőasztalról végre a gyakorlatba is átkerültek a korábban modellezett vevőszerző automatizmusaink. Ráadásul már pontosan látjuk, hogy a potenciális ügyfeleink a vásárlói útvonal mely szakaszában járnak éppen, és hogyan terelhetjük tovább őket. Így gyakorlatilag automatizálni tudtuk az ügyfélszerzést és a kosárérték növelését is.


Pongor-Juhász Attila

CEO, bestseller könyvíró és üzleti mentor

Pongor Group

www.pongorkiado.hu

"Nem tudom, hogy tudtunk a Pipedrive előtt dolgozni. Működtünk. Nem is rosszul. Most már viszont látom, hogy nem hatékonyan."


Baranyi Csaba

CEO, Galamb Tailoring

www.galambszabosag.hu

ICT Európa Finance Zrt. 

Pipedrive bevezetés: 2016

2000+ eladott szolgáltatás

300+ új ügyfél (KKV)

"A cég saját vállalatirányítási rendszerének sales modulját váltottuk ki a Pipedrive-val. Szűkös volt a programozói kapacitás, a bővülő cégben pedig sales feladatok voltak bőven, folyamatosan sorban álltak a CRM fejlesztési ötletek. A Pipedrive végigkísérte és lekövette a cég növekedését, így hozzájárult, hogy mára Magyarország negyedik legnagyobb magyar tulajdonú könyvelőirodájává fejlődjünk."

Lovász György, vezérigazgató

ICT Európa Finance Zrt., www.icteuropa.hu

Big Dog Solar

24 felhasználó

40 %-os bevétel növekedés

"A Pipedrive (CRM software) volt a mérföldkő, mert lehetővé tette számunkra, hogy mindent kézben tartsunk a menedzsment szempontjából és nagyobb rálátása legyen a cégvezetésnek az értékesítési munkára, így jobban tervezhetjük a bevételeinket."

Mitch Workman, Digital Marketing Director,
Big Dog Solar, www.bigdogsolar.com

Pipedrive infografika

A teljes áttekintésért.

Pipedrive CRM
funkciók és megoldások

Az első CRM rendszer, amelyet értékesítők terveztek nem csak értékesítőknek.

01

Minden információt egy helyen megtalálsz.

Automatikus naplózott információk, ügyfélnyilvántartás. Új ügyfélszerzésnél és meglévő ügyfélkezelésnél egyaránt.

  • Minden e-mail automatikusan az ügyfél, ügy vagy projekt adatlapjára kerül, nem kell többet a levelek között bogarászni.
  • Kapsz értesítést, amint az ügyfél megnyitotta a leveledet. Használhatsz levélsablonokat és küldhetsz csoportos, illetve automatizált leveleket is.
  • Amint hív egy ügyfél, kiírja, hogy ki keresett, a megbeszélt időpontjaidat is látod a telefonodon, illetve küldhetsz naptárbejegyzést is az ügyfélnek egy találkozóról.
  • A rendszer megguglizza helyetted az ügyfélet és begyűjti a nyilvánosan elérhető információkat.
  • Naplózott ügyféltörténet többek között a feladatok és korábbi vásárlási információk tekintetében.


Szeretem ezt a videót👇, jól bemutatja a profi CRM lényegét.

02

Generálj lead-eket és osztályozd okosan, akár automatikusan őket.

Az első kihívás mindig az, hogy legyen elég számú lead, amikor ez megvan, akkor a második kihívás, hogy minőségi lead-ek érkezzenek, a harmadik pedig, hogy az üzletek bekötése a lehető legrövidebb idő alatt és a legmagasabb kötési arány mellett valósuljon meg.

A Pipedrive a lead-ek osztályozása, deal-ek kezelése mellett a leadgenerálásban is támogat: Hírlevél küldés, chat bot és élő chat a honlapon, feliratkozó űrlapok generálása, időpontfoglaló rendszer, weboldal látogatói azonosítás...

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya.
Több, mint 100 000 cég használja.

03

Aknázd ki a folyamatokban rejlő lehetőségeket!

Ne csak elfoglalt légy, hanem hatékony is! A Pipedrive-ban a folyamatok kezelése áll a középpontban. A beérkező lead-ek kezelésétől, a kiküldött ajánlatok utánkövetésén át, a munkák leszállításán keresztül. Termék, szolgáltatás szinten látod a várható kötésértéket, leszállítás alatt lévő munkákat és azokat, amelyek el vannak hanyagolva. Egyéni és csoportos célokat állíthatsz fel, ellenőrizve és egyben fokozva ezzel a kollégák teljesítményét.

A folyamatok szakaszaihoz feladatokat tudunk rendelni, felelősökkel. Egymás utáni vagy párhuzamos munkavégzéssel. Az alábbi videóban a hatékony folyamatkezelésre találtok hasznos ötleteket és egyben megismeritek, hogy a Pipedrive hogyan járul hozzá mindehhez.

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya.
Több, mint 100 000 cég használja.

04

Nincs több elfelejtett feladat.

Az üzlet az utánkövetés fázisában tud elmenni. Elfelejtjük visszahívni az ügyfelet, nem megfelelően priorizálunk, elveszik a fókusz. A pipedrive feladatkezelője jól passzol a pörgős mindennapokhoz.

Amint rákattintasz egy feladatra, minden információ azonnal rendelkezésre áll. A feladat részletei, a kapcsolódó ajánlatkérés vagy munka adatlapja az összes korábbi előzménnyel, levelezéssel, jegyzettel.

Amint kipipálsz egy feladatot, a Pipedrive mindig megkérdezi tőled, hogy mi a következő lépés. Általában egy, másfél órás ütemekben dolgozunk, egyszerűen ki és bekapcsolhatod azokat a feladat típusokat (hívás, ajánlat follow-up, adminisztrálás, pénzügy, felmérés...), amikre ez idő alatt éppen fókuszálni szeretnél. A feladat típusokat is egyszerűen az igényeidre szabhatod.

05

SmartDocs Pipedrive add-on

Ints búcsút a manuális dokumentumkitöltésnek!

Mi az amit az értékesítők ki nem állhatnak a munkájuk során? Valószínűleg nem tévedek nagyot, ha azt mondom, az adminisztráció. Lássuk be, általában nem is vagyunk jók benne. Az ajánlatok elkészítése, a szerződések és az adatlapok kitöltése azonban mind része a munkánknak.

A Pipedrive-val egyszerűen automatizálhatod mindezt. Hogyan?

Integráld a Pipedrive-ot egyszerűen Google Drive-val vagy Office 365-tel, illetve SharePoint-tal, így minden dokumentumot elérsz az adott deal vagy kontakt adatlapján. Az elkészített ajánlat és szerződés mintákat a Pipedrive egy gombnyomásra feltölti a már letárolt adatokkal, neked csak át kell futni őket és kiküldeni az ügyfélnek. Ráadásul a Pipedrive-val a szerződések aláírása is megvalósulhat elektronikusan az eSigniture modulnak köszönhetően, így lényegesen felgyorsul az ügyfélkezelés folyamata és hamarabb kézben lesz a várt szerződés.

06

Automatizáld a sales és a marketing folyamatokat. Használj AI sales asszisztenst!

A Pipedrive megvalósítja a cég specifikus munkafolyamatok automatizálását, megszünteti a manuális, adminisztratív feladatokat. A teljes rendszer mögött ott áll a munkafolyamatokat automatizáló modul, ahol ki tudod választani az automatizmust kiváltó okot, meg tudod adni a pontos feltételeket, utána pedig beállíthatod, hogy milyen feladatot hajtson végre a rendszer. Leggyakrabban az egyedi igényekhez igazoddó automatikus feladatkiosztások és ügyfélrétesítések kerülnek így beállításra. Ráadásul az értékesítők és vezetőjük mindennapi munkáját a mesterséges intelligencia által támogatott sales asszisztens kíséri. Így támogatja a pipedrive crm software a sales és munkafolyamat automatizálást, mindezt ráadásul roppant egyszerűen.

07

Élő és megbízható riportok

Milyen a megfelelő salesteljesítmény értékelés? Határozott.

Vezetőként mikor tudsz határozott lenni? Ha rendelkezel objektív mérőszámokkal és konkrét célkitűzésekkel, amelyek alapján értékeled a kollégák teljesítményét.

Az összeállított egyedi dashboard-okat megoszthatod a tulajdonosokkal, vezetőtársakkal. Kollégáid pedig fejlődhetnek a crm system által előállított, saját munkájukat elemző kimutatások hatására. Mindezt ráadásul a Pipedrive mobil applikációjából, akár kanapén ülve is megtekintheted. Itt megmutatom, hogyan.

Korlátlan hozzáférés, nem szükséges bankkártya.

350 kiépített integráció

Növeld a Pipedrive-ban rejlő lehetőségeket több száz kiépített adatkapcsolattal, aminek köszönhetően a rendszer egyszerűen szinkronizálható többek között Google Workspace, Office 365, Facebook, Linkedin, Whatsapp... megoldásokkal.

Pipedrive CRM tréning

A Pipedrive a felhasználók szerint a legjobb CRM szoftver, amit ráadásul nevetségesen könnyű használni. A szoftver bevezetésében, fejlesztésében mi is szívesen támogatunk titeket, ugyanakkor adott a lehetőség, hogy saját magatok elkezdjétek használni a rendszert. Ebben segítünk titeket 6 éves tapasztalatunkkal, hivatalos magyarországi partnerként ingyenes videókkal, blog bejegyzésekkel.

Ingyenes videók

Set-up, folyamat és feladatkezelés, leadgenerálás, osztályozás és még sok más témában készültünk nektek tréning videókkal. Amennyiben tetszenek, like-old őket és oszd meg őket!

Tréning videók

Wokrshopok

Félnapos, személyes, kiscsoportos tréningek tartunk, ahol a stratégiai kérdésektől egészen a megvalósításig támogatunk titeket. Az első workshop után már használjátok is a rendszert, a további tréningeken pedig elmélyíthetitek a rendszerhasználatot.

Nincs időd a CRM bevezetésére?

Bízd ránk!

Ha minden nap full elfoglalt vagy, akkor biztos, hogy nincs kapacitásod az ügyfélmenedzsment szoftver beüzemelésre. Tudjuk.

Én is tapasztaltam már: állandó kapkodás, elmaradó utánkövetések és emiatt alacsony hatékonyságú sales működés.

Innen tudunk szintet lépni és ebben a Pipedrive és én lesz a segítségedre.

Komplett bevezetéssel és tréninggel támogatom céged fejlődését.

A bevezetést követő első évben átlagosan 28 százalékkal nő a kötési arány. Ez a Pipedrive felhasználók tapasztalata arra, hogy mire képes ez a szoftver.  

Miért leszek hatékony segítség számodra?

  • 12 év sales vezetői, valamint 6 év projektmenedzseri tapasztalattal rendelkezem.
  • 2016 óta napi szinten használom a Pipedrive-ot.
  • 2022-től hivatalos Pipedrive tanácsadó partnerként növelem cégek értékesítési és leszállítási folyamatainak hatékonyságát.

A komplett rendszerbevezetés alatt téged, mint vezetőt támogatlak, építelek. Olyan eszközt adok a kezedbe, amellyel hatékonyan tudod irányítani a csapatodat.

Csősz András

CEO, Head of Sales, Pipedrive Partner Hungary

Sales and WorkFlow Kft.

Pipedrive sales CRM Elit partner

Jól vizsgázik a Pipedrive nagyobb létszámú értékesítési csapatoknál is! A Pipedrive CRM kis- és nagyvállalatok számára egyaránt hatékonyan alkalmazható. Olyan interaktív CRM-funkciókkal, mint az teljesítmény elemzés, az értékesítés automatizálás vagy az utánkövetések kezelése, eredményesebb lesz a sales csapatod.

Olyan robosztus sales CRM rendszerek, mint például a Salesforce vagy a Hubspot az általuk kínált mély funkcionalitással nyerik el a nagy és középvállalatok bizalmát. Kérdés, hogy szükség van-e ezekre a mélységekre.

A Pipedrive az áttekinthetőségével, könnyű felhasználhatóságával és adminisztrálhatóságával nyeri el az ügyfelek bizalmát. Biztosítja azt, hogy a folyamatosan változó környezethez a rendszert egyszerűen lehessen bármikor átalakítani. Az általunk bevezetett sales CRM szoftverekkel nem csupán a megfelelő informatikai megoldást szállítjuk le, hanem a sales csapatot fejlesztjük, annak hatékonyságát növeljük.

Több vállalati ügyfél kétszámjegyű növekedést ér el az új ügyfelek számában, miközben a bevételek több mint 40%-kal ugrottak meg.

Találkozz a kibővült csapatoddal!

Találkozzunk egy online meeting keretében, hogy megismerjük az elképzelésedet és beszéljünk a lehetőségekről! Elérhetőségeink:
+36 20 410 9225
info@salesandworkflow.hu

Címünk: Budapest One Irodaház
1112 Budapest, Balatoni út 2/a, B ép. 1. emelet

Foglalj egy online időpontot!